Om ChiliExpert

Leverantör till europeiska chiliälskare sedan 2007

Chiliexpert är resultatet av en grupp chiliälskare som inte kunde hitta tillräckligt bra kvalitet på marknaden. Därför bestämde vi oss för att själv hitta den. Sedan 2007 har vi levererat läckra chilisåser samt chili- och BBQ-produkter från hela världen och vi har ständigt lagt till fler och fler produkter i vårt sortiment. Idag är vi stolta över att kunna leverera chili- och BBQ-godsaker direkt till din dörr.

Varför just chili och BBQ?

Det korta svaret? Eftersom det är genialt! Det något längre svaret är att produkterna smakar fantastiskt gott. De lyfter och tillför ett djup av smak åt många olika rätter. Därutöver är chilipeppar även en fantastisk växt med många hälsofördelar. Det är nog inte alla som är lika chiligalna som vi är och därför har vi naturligtvis chilis och chiliprodukter för alla smaker: från den milda till den direkt brandfarliga änden.

Chilis från hela världen

Många av våra såser importerar vi direkt från USA och vi försöker att hitta de allra bästa produkterna med den bästa smaken. Vi känner många av de amerikanska tillverkarna av BBQ- och chilisåser och vill du få äkta amerikansk BBQ är det svårt att undvika vårt stora och varierade sortiment. Det finns faktiskt en del produkter som du inte kan hitta någon annanstans i Europa förutom hos oss.

Snabb leverans

Vi skickar nästan alla vardagar och de flesta kunderna får sina beställningar på följande arbetsdag.

100% säker betalning

Betala med Klarna.

Kundservice och support

Ring eller skriv till oss. Vi svarar så snart som möjligt.
0
+
KUNDER
0
+
CHILIPRODUKTER
0
+
LAND
0
TORTILLAS PÅ DAGEN